Loslopende hond valt wandelaars aan

© iStock

Twee wandelaars in Kerkrade zijn woensdagavond aangevallen en gebeten door een hond. De politie is op zoek naar het baasje van het dier.

Redactie

De twee wandelaars lieten hun honden tussen 19:35 uur en 20:10 uur uit op een voetpad aan de achterzijde van de woningen aan de Kaffebergsweg in de wijk Chevremont toen ze een vrouw met roodkleurige dreadlocks of vlechten tegenkwamen. De vrouw had een onaangelijnde hond, die de andere honden en hun baasjes aanviel. De twee wandelaars werden daarbij gebeten.

De gewaarschuwde politie kon de vrouw en haar hond niet meer vinden en schakelt daarom via Facebook de hulp van het publiek in. Gezocht wordt naar een blanke vrouw van tussen de 30 en de 40 jaar. Ze droeg een lange donkere jas. De hond die ze bij zich had was een pitbull of een daarop lijkende hond.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal