Muziekproject

Popkoor Cheers kruipt in de huid van Queen

Print
Popkoor Cheers kruipt in de huid van Queen

Popkoor Cheers start op 14 januari het muziek project We will rock you.

Heijen / Ottersum / Milsbeek / Ven-Zelderheide / Gennep -

Popkoor Cheers uit Gennep start voor mensen die graag zingen of willen ervaren hoe het is om (tijdelijk) samen muziek te maken het project We will rock you. Vanaf 14 januari komend jaar worden de momenteel erg populaire nummers van Queen gezongen. Het project met wekelijkse repetities leidt tot de uitvoering die gepland staat voor dinsdag 26 mei.

Op 23 oktober 2018 ging de film Bohemian Rhapsody over de legendarische rockband met leadzanger Freddy Mercury in première in Engeland; vanaf november was hij in de Nederlandse bioscopen te zien. Momenteel speelt de musical We will rock you in diverse theaters in het land. Een reden voor Cheers op hierop in te haken en er een project van te maken. Het Gennepse popkoor bewaart goede herinneringen aan een musicalproject dat drie jaar geleden succesvol was. Er meldden zich toen meer dan twintig mensen aan, waarvan elf deelnemers besloten lid van Cheers te worden.

In 2020 biedt Cheers een nieuwe gelegenheid. Ditmaal worden nummers als The Show must go, Bohemian Rhapsody of Killer Queen gerepeteerd. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen.

Geïnteresseerden kunnen zich vóór 10 januari opgeven bij Bert Fleuren (06-27190594) of via e-mail naar cheers.gennep@gmail.com. De kosten voor het totale project bedragen 30 euro. Zie ook www.cheers-gennep.nl of de Facebookpagina.