Geheugentafel in Bibliotheek Landgraaf

Print
Geheugentafel in Bibliotheek Landgraaf

Afbeelding: Bibliotheek Landgraaf

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Belangstellenden zijn op donderdag 19 december welkom in bibliotheek Burgerhoes om aan te schuiven bij de Geheugentafel.

Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen mensen met vragen over dementie, mantelzorgers en professionals elkaar ontmoeten in de bibliotheek. Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is dan ook aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

In de bijbehorende EHBD- (Eerste Hulp bij Dementie) koffer zijn verschillende soorten informatiemateriaal terug te vinden. Onder andere het herkennen van (symptomen) van dementie en plaatsen waar naartoe kan worden gegaan voor hulp en tips om het geheugen fit te houden zijn te lezen in een brochure. In de geheugenkast van de bibliotheek kunnen bezoekers daarnaast informatieve boeken, spellen en romans terugvinden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →