Honderdvijftig man in touw voor schoolcabaret Sophianum

Print
Honderdvijftig man in touw voor schoolcabaret Sophianum

Een scene uit het nieuwe schoolcabaret. Afbeelding: Rob Dijcks

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Zo’n honderdvijftig leerlingen, docenten en medewerkers van scholengemeenschap Sophianum in Gulpen zijn al maanden in touw voor het schoolcabaret van dit jaar: Out of the box.

De voorstellingen wordt de komende twee weekeinden in totaal negen keer op de planken gebracht. De school verwacht alles bij elkaar ruim drieduizend toeschouwers.

De première is vrijdag. De voorstelling vindt plaats in de aula van het Sophianum aan de Landsraderweg, aanvang 19.30 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen