Stedelijke onderscheiding De Trichter voor Atletiek Maastricht

Print
Stedelijke onderscheiding De Trichter voor Atletiek Maastricht

Afbeelding: Diana Scheilen

Maastricht / Itteren -

Atletiek Maastricht krijgt De Trichter. De stedelijke onderscheiding wordt aan de vereniging toegekend omdat de sporters in het kader van 75 jaar Bevrijding voor de vijftiende keer de bevrijdingsestafette hebben gelopen.

Op 6 september 2019 startten de lopers van Atletiek Maastricht in Caen (Normandië) en volgden de route van de bevrijders richting Maastricht, om hier op 13 september 2019 aan te komen.

Onderscheiding

Burgemeester Penn-te Strake reikte de onderscheiding donderdag uit. De Trichter is een penning die wordt toegekend aan personen of groepen die zich op uitnemende wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de stad Maastricht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen