Stedelijke onderscheiding De Trichter voor Atletiek Maastricht

Print
Stedelijke onderscheiding De Trichter voor Atletiek Maastricht

Afbeelding: Diana Scheilen

Maastricht / Itteren -

Atletiek Maastricht krijgt De Trichter. De stedelijke onderscheiding wordt aan de vereniging toegekend omdat de sporters in het kader van 75 jaar Bevrijding voor de vijftiende keer de bevrijdingsestafette hebben gelopen.

Op 6 september 2019 startten de lopers van Atletiek Maastricht in Caen (Normandië) en volgden de route van de bevrijders richting Maastricht, om hier op 13 september 2019 aan te komen.

Onderscheiding

Burgemeester Penn-te Strake reikte de onderscheiding donderdag uit. De Trichter is een penning die wordt toegekend aan personen of groepen die zich op uitnemende wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de stad Maastricht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen