Kerstconcert Die Moselsänger in Wijnandsrade

Print
Kerstconcert Die Moselsänger in Wijnandsrade

Afbeelding: Mitchell Giebels

Wijnandsrade -

De Stichting tot behoud van de St. Stephanuskerk in Wijnandsrade houdt, met medewerking van het kerkbestuur, een kerstconcert. Dit wordt ingevuld door Die Moselsänger.

Het anderhalf uur durend kerstconcert in de parochiekerk van Wijnandsrade is op zondag 22 december en begint om 18.00 uur. Die Moselsänger staan onder leiding van dirigent Leo van Weersch. Er wordt een programma samengesteld uit werken die passen in de kerstsfeer.

Toegangskaarten – voor acht euro pers stuk - zijn op de avond van de uitvoering te verkrijgen in de kerk of in de voorverkoop bij het steunpunt van PostNL in Wijnandsrade, Opfergeltstraat 7/9. Een toegangsbewijs kan ook gereserveerd worden via tel. 045-5241378.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen