Kerstconcert Die Moselsänger in Wijnandsrade

Print
Kerstconcert Die Moselsänger in Wijnandsrade

Afbeelding: Mitchell Giebels

Wijnandsrade -

De Stichting tot behoud van de St. Stephanuskerk in Wijnandsrade houdt, met medewerking van het kerkbestuur, een kerstconcert. Dit wordt ingevuld door Die Moselsänger.

Het anderhalf uur durend kerstconcert in de parochiekerk van Wijnandsrade is op zondag 22 december en begint om 18.00 uur. Die Moselsänger staan onder leiding van dirigent Leo van Weersch. Er wordt een programma samengesteld uit werken die passen in de kerstsfeer.

Toegangskaarten – voor acht euro pers stuk - zijn op de avond van de uitvoering te verkrijgen in de kerk of in de voorverkoop bij het steunpunt van PostNL in Wijnandsrade, Opfergeltstraat 7/9. Een toegangsbewijs kan ook gereserveerd worden via tel. 045-5241378.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoudsfonds van de kerk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen