Geen vuurwerk bij zorgcentra, verpleeghuis en hospice in Valkenburg en Berg

Print
Geen vuurwerk bij zorgcentra, verpleeghuis en hospice in Valkenburg en Berg

Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In de nacht van oud op nieuw mag in de buurt van de zorgcentra in Valkenburg en Berg en Terblijt geen vuurwerk worden afgestoken.

Het college van B en W heeft daar toe besloten. Het vuurwerkverbod geldt voor de zorgcentra Oosterbeemd en Domaine Cauberg in Valkenburg en Fonterhof in Berg. Het is eveneens van toepassing op de straten rond verpleeghuis Valkenheim en het Geerlings Hospice.

Elders in de gemeente mag alleen vuurwerk worden afgestoken op Oudejaarsdag, tussen 18.00 uur en 02.00 uur ’s nachts.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen