Hertha heeft achterstallige huur betaald

Print
Hertha heeft achterstallige huur betaald

De haven van Hertha in betere tijden. Momenteel zijn de boten al weg omdat de club weg moet uit de Rosslag, Afbeelding: René Corten

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Watersportvereniging Hertha heeft de achterstallige huur van haar haven in de Rosslag inmiddels betaald aan eigenaar Maasplassen bv.

Dat laat voorzitter Peet Adams weten naar aanleiding van de uitspraak van het hof in Den Bosch. Dat gaf Hertha niet langer respijt, waardoor de vereniging eind januari haar huidige stek moet verlaten. De club ligt al jaren in de clinch met Maasplassen bv. In zijn uitspraak betrok het hof onder meer het feit dat Hertha sinds april 2018 geen huur meer betaalt, zo meldt het arrest. Aangezien Hertha momenteel onderhandelt over een nieuwe locatie op Kop Hatenboer, wil Adams dat ‘misverstand’ uit de wereld. „Dat bedrag is voldaan.” Rob Vrancken van Maasplassen bv bevestigt dat.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen