‘A2-baby’ krijgt hectometerpaal en politieromper cadeau

Print
‘A2-baby’ krijgt hectometerpaal en politieromper cadeau

Jordy Dresen en Tarik Talhaoui brachten de kleine gezonde man een bijzonder kraamcadeau. Afbeelding: Instagram Wijkagenten Susteren

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren -

Agenten Jordy Dresen en Tarik Talhaoui die zondag 3 november de ‘A2-baby’ ter wereld brachten zijn op kraamvisite geweest bij de kerngezonde baby.

Ze hadden een bijzondere presentjes bij zich voor het gezin: een rompertje van de politie. Eerder had Rijkswaterstaat ook al een hectometerpaal van de plaats waar de jongeman geboren is aan het gezin cadeau gedaan.

‘A2-baby’ krijgt hectometerpaal en politieromper cadeau
Foto: Politie

De twee agenten kregen op de bewuste dag tijdens hun dienst een melding over een mogelijke bevalling in een stilstaande auto op de A2 bij Born. Talhaoui ontfermde zich over vader en zijn tweejarige zoon, terwijl Dresen de gealarmeerde verloskundige assisteerde bij de bevalling.

Lees ook: Agenten helpen bij bevalling op snelweg: ‘Het was superspannend’

De twee melden op Instagram „dat de kleine man een knappe en gezonde baby is.” Het kind kwam uiteindelijk ter wereld op de parkeerplaats van Amrath hotel.

Bekijk hier de video waarin agenten Jordy Dresen en Tarik Talhaoui vertellen over de bevalling: