Vrouw overleden na ernstig ongeval in Hegelsom: persoon aangehouden

Print
Vrouw overleden na ernstig ongeval in Hegelsom: persoon aangehouden

Afbeelding: 112Nieuwsgroep

Hegelsom -

Bij een verkeersongeval in Hegelsom is vrijdagavond een vrouw om het leven gekomen. Het tweede slachtoffer raakte zwaargewond, maar hij is nog wel aanspreekbaar.

Dat meldt een politiewoordvoerder. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de Stationsstraat. Een vrouw en een man staken over toen ze aangereden werden door een auto. De bestuurster van het voertuig is aangehouden.

Hulpdiensten rukten massaal uit naar de plek van het ongeval. Ook kwam er een traumahelikopter ter plaatse. De vrouw werd gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Zij overleed ter plekke. De zwaargewonde man is aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie gaat het om senioren.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen