Twee mannen op scooter met vuurwapen aangehouden

Print
Twee mannen op scooter met vuurwapen aangehouden

Afbeelding: Twitter Politie Limburg

Blerick -

De politie heeft vrijdagavond in Blerick twee mannen op een scooter aangehouden. Volgens een politiewoordvoerder had één man een vuurwapen bij zich.

De politie is momenteel bezig met een grote controle op de parkeerplaats van de Lambertuskerk.

De scooter bleek niet verzekerd te zijn en een van de mannen kon zich niet identificeren. Tijdens het fouilleren troffen agenten een vuurwapen aan in een nektasje van de man. Hierop werden beide mannen aangehouden.

Project Pandora

De aanhouding komt voort vanuit het project Pandora. Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerken om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Eerder deze week werd ook onder de vlag van Pandora een 16-jarige in de Klingerberg aangehouden. Hij had een aantal xtc-tabletten bij zich.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen