Family Care verrast kinderen met speelgoedbon, met dank aan Lady’s Circe Roermond

Lady’s Circle Roermond heeft de Stichting Family Care Limburg verblijd met een cheque ter waarde van ruim 1900 euro.

Lady’s Circle Roermond heeft de Stichting Family Care Limburg verblijd met een cheque ter waarde van ruim 1900 euro. © Lady’s Circle Roermond

Lady’s Circle Roermond heeft de Stichting Family Care Limburg verblijd met een cheque ter waarde van ruim 1900 euro. Hiervan heeft de stichting speelgoedbonnen aangeschaft, waarmee kinderen uit kansarme gezinnen Sinterklaas- of kerstcadeautjes konden aanschaffen.

Rob van Deurzen

De Stichting Family Care Limburg is een fonds waarmee kansarme gezinnen in hun eerste levensbehoefte worden geholpen. Voor de funding is de organisatie afhankelijk van donaties en activiteiten die worden georganiseerd door onder andere serviceclubs en fondsen die zij benadert.

In dit geval heeft de Lady’s Circle Roermond voor de Stichting Family Care Limburg een kienavond gehouden bij café Hendrikx in Herten. De opbrengst, ruim 1900 euro, is gedoneerd aan de stichting, die onlangs voor driehonderd kinderen speelgoedbonnen heeft aangeschaft, zodat ook zij een mooie decembermaand kunnen beleven. De speelgoedbonnen zijn vervolgens uitgereikt bij de bezorging van ontbijten voor de kinderen door het Nationaal Jeugd Ontbijt in samenwerking met de gemeenten Roermond en Beesel.

Info: www.familycarelimburg.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee