Vorst Stan van Weert legt per direct zijn functie neer

Print
Vorst Stan van Weert legt per direct zijn functie neer

Vorst Stan vorig jaar bij de opening van het seizoen in november tijdens Vorst Oppe Troeën. Afbeelding: Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel -

Vorst Stan Ockers van stadscarnavalsvereniging De Rogstaekers legt na twee jaar zijn functie als vorst neer. Kanseleer Jasper Heesakkers neemt voorlopig zijn taken waar.

Ockers legt per direct zijn functies neer omdat de taken en verantwoordelijkheden die horen bij een gewijzigde werksituatie het voor hem onmogelijk maken om daarnaast de functie van vorst en voorzitter uit te blijven oefenen. Stan Ockers (36) was in 2012 stadsprins en na zijn toetreding tot de vereniging in 2014 volgde in november 2017 zijn installatie als vorst. De Rogstaekers gaan ervan uit dat pas het komend carnavalsseizoen een zoektocht naar een opvolger van Ockers zal aanvangen, laat een woordvoerder weten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen