Twan Huys weer presentator bij publieke omroep

Print
Twan Huys weer presentator bij publieke omroep

Afbeelding: ANP Kippa

Sevenum -

Twan Huys was zondag weer even te zien als presentator bij de publieke omroep. Hij presenteerde, als invaller, het discussieprogramma Buitenhof op NPO 1, waarin onder anderen EU-commissaris Frans Timmermans te gast was.

„Het was eenmalig. Huys gaat niet het vaste presentatieteam versterken”, laat een woordvoerster van de VPRO weten.

Lees ook: Aan de lippen hangen van Twan en Jack tijdens College Tour Horst

Buitenhof heeft nu als vaste presentatoren Pieter Jan Hagens en Hugo Logtenberg. Tot vorige week deed ook Jort Kelder bij toerbeurt de presentatie. De omroep maakt veranderingen in het vaste presentatieteam op een later tijdstip bekend.

Huys presenteerde jarenlang bij de publieke omroep programma’s als Nieuwsuur en College Tour. Vorig jaar september stapte hij over naar RTL waar hij RTL Late Night ging presenteren als opvolger van Humberto Tan. De talkshow werd geen groot succes en de commerciële omroep stopte er in maart mee.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen