The Rumours Project brengt Fleetwood Mac naar Sevenum

Print
The Rumours Project brengt Fleetwood Mac naar Sevenum

Afbeelding: The Rumours Project

Sevenum / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De band Fleetwood Mac bracht 42 jaar geleden Rumours uit. Het album sloeg in als een bom. The Rumours Project, bestaande uit de Venlonaren Houtermans, Van de Ven, Van Overdijk, Bongers, Billekens, Van de Ven en Fransen, brengen het album opnieuw tot leven op het podium van SundayFolk & More in De Wingerd in Sevenum, op zaterdagavond 21 december. Aanvang om 21.30 uur.

Het album Rumours behoort nog steeds tot de best verkochte albums aller tijden, met hits als Go your own way, Don’t stop en Dreams. The Rumours Project, de titel waarachter de groep Venlonaren schuil gaat, weet de ziel van de nummers goed te vangen. Ze spelen het album integraal, aangevuld met een best of uit het overige, rijke repertoire van Fleetwood Mac.

The Rumours Project heeft een uitstekende live reputatie opgebouwd na succesvolle optredens in de Maaspoort Venlo, Schouwburg Venray, Bibelot in Dordrecht en op diverse andere podia. Een jaar geleden stond de band al op het podium van SundayFolk & More in een uitverkocht café Everts. Op zaterdag 21 december gaat de band op herhaling in De Wingerd.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website van SundayFolk & More.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →