Duitser vast voor misbruik kind (9) in caravan voor ouderlijk huis

Print
Duitser vast voor misbruik kind (9) in caravan voor ouderlijk huis

Afbeelding: iStock

De Duitse politie heeft een 21-jarige man opgepakt die verdacht wordt van seksueel misbruik van een negenjarig meisje. Het vermeende misbruik vond plaats in een caravan voor het ouderlijk huis, vlak over de grens bij Roermond.

In de caravan voor het huis in Schwalmtal sliepen in de nacht van zaterdag op zondag vier kinderen van tussen de 5 en 11 jaar oud, met toestemming van de ouders. Tegen drie uur in de nacht zou de verdachte de caravan zijn binnengegaan en misbruikte hij een negenjarig meisje. De caravan was niet afgesloten.

In de vroege ochtend kon het kind vluchten en haar ouders waarschuwen. De vader zag de verdachte daarna wegrennen.

De gewaarschuwde politie zette meteen een zoekactie op touw maar kon de man aanvankelijk niet vinden. Later op de ochtend meldde de vader zich weer met de mededeling dat hij de dader gezien had. De politie kon hem daarna arresteren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen