Van Bommel denkt niet aan opstappen bij PSV

Print
Van Bommel denkt niet aan opstappen bij PSV

Afbeelding: ANP Sport

PSV-trainer Mark van Bommel benadrukte het nogmaals na de domper tegen Feyenoord. „Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op”, zei de coach na de nederlaag in De Kuip (3-1).

De geplaagde coach viel zijn ploeg niet af. „Ik heb een van de beste wedstrijden van PSV in dit seizoen gezien. Alleen het resultaat is heel erg slecht. We kwamen achter tegen de verhoudingen in, wij domineerden het spel”, meende Van Bommel.

Lees ook: Feyenoord vergroot crisis dolend PSV door hattrick Berghuis

De trainer vond wel dat de eerste doelpunten aan te rekenen waren aan fouten van zijn spelers. „Maar ondanks dat bleven we goed voetballen, doorvechten, kansen creëren en combineren. Alleen het scoren hebben we nagelaten”, aldus Van Bommel, die het niet eens was met de tweede penalty voor Feyenoord, waaruit de 3-0 viel. „Dat was een belachelijke beslissing van de scheidsrechter.”

PSV heeft na zeventien speelronden al 20 verliespunten. De laatste zege buiten Eindhoven dateert van eind september. Van Bommel is er van overtuigd dat hij zijn elftal weer aan het voetballen krijgt. „Voetbal is soms oneerlijk. Normaal gesproken moet je hier gewoon winnen. Blijkbaar moet de gifbeker helemaal leeg”, vertelde hij in De Kuip. „Het resultaat is dramatisch. Dit mag gewoon niet gebeuren. Ik ben verantwoordelijk. Zo voel ik dat ook.”

Kijk hier naar de nieuwste aflevering van Komt dat Schot, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Kom Dat Schot #20. Video: De Limburger