Huub Alofs uit Roggel krijgt koninklijke onderscheiding

Print
Huub Alofs uit Roggel krijgt koninklijke onderscheiding

Huub Alofs met de bel van Crienske, omringd door het team voor de gelijknamige talkshow. Afbeelding: archief John Peters

Roggel -

Huub Alofs (64) uit Roggel is zondagmiddag onderscheiden met een lintje tijdens de nieuwe maandelijkse talkshow De Bel van Crienske waar hij initiator van is.

Alofs kreeg de versierselen opgespeld vanwege zijn inzet (sinds 1979) voor voetbalclub SV Roggel, waar hij onder meer elftalleider was, bestuurslid, jubilea organiseerde en een jubileumboek schreef en sinds 2015 de Clubavond Zwart en Wit organiseert. Huub Alofs is sinds 1981 als presentator en organisator betrokken bij de Zwart-Wit show, Cabaret Puik, De Sjofele Types en Aod en Noe, de slotvoorstelling van de Stichting Puik. Ook was hij vele jaren programmamaker en presentator van de talkshow Oppebank oppe Bos. Van 1993 tot 2008 was hij vrijwilliger bij Omroep Leudal (nu ML5) en presenteerde hij vele programma’s waaronder ook lijsttrekkersdebatten. Onder zijn leiding als hoofdredacteur (1996-2005) is de omroep verhuisd en gegroeid van een lokaal radiostation naar een brede regionale omroep met televisie, kabelkrant en internet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen