Vrouw (51) zwaargewond na klap tegen ecoduct

Print

Zwaar ongeval E314 Maasmechelen - 16 dec 2019 (bron: HBVL). Video: De Limburger

Een 51-jarige vrouw is zondagavond, even voor middernacht, zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeluk op de E314 richting Nederland.

De automobiliste knalde met hoge snelheid tegen het ecoduct in Maasmechelen. De auto kwam daarbij tussen een betonnen wand en de pijler van het ecoduct terecht.

Bekneld

Om nog onbekende reden week de bestuurster uit Maasmechelen af van de rijbaan en kwam ze op zo’n honderd meter van het ecoduct in het gras terecht. Ze botste tegen de vangrail en raakte met haar auto bekneld tussen de wand en de brugpijler.

De brandweer kon de gewonde vrouw via de kofferbak uit de flink beschadigde auto halen. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen