‘Zus van Ridouan Taghi aangehouden bij inval in woning Vianen’

Print
‘Zus van Ridouan Taghi aangehouden bij inval in woning Vianen’

Afbeelding: Koen Laureij

De politie is maandagavond een woning in Vianen binnengevallen aan de Vijfheerenlanden. Volgens bronnen woont een zus van Ridouan Taghi in de woning. Volgens een bron van Het Parool is zij aangehouden.

Eenheden van De Dienst Speciale Interventies, de overkoepelende dienst die de leiding heeft bij nationale operaties van de speciale eenheden van politie en defensie, zijn bij de inval aanwezig.

Volg alles over de aanhouding van Taghi in ons liveblog

Zus

Drie zwaarbewapende agenten vielen de woning binnen. Toen daar niemand aanwezig bleek te zijn is een groep rechercheurs gearriveerd die de woning verder zal onderzoeken.

Lees ook: Zo pakte de politie Ridouan Taghi

Toen omstanders dichterbij de gewapende agenten kwamen werden de wapens op de groep gericht en geschreeuwd dat zij afstand moesten houden. In de buurt waren kort voor de inval al groepjes jongeren actief die zeiden dat er iets niet klopte in de buurt.

Lees al het nieuws over de aanhouding in ons dossier over Ridouan Taghi

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee