Video: Zangeres Ellie Goulding is getuige van bizar ongeluk met vrachtwagen

Print

Zangeres Ellie Goulding schiet te hulp bij vreemd ongeval met vrachtwagen. Video: Twitter

Een opmerkelijk ongeluk in Groot-Brittannië: een chauffeur van een vrachtwagen heeft niet in de gaten dat hij een auto geschept heeft en die al meer dan 1,5 kilometer meesleurt.

Andere automobilisten toeteren en knipperen met hun lichten om de chauffeur te waarschuwen, maar de chauffeur rijdt aanvankelijk stoïcijns door. Als hij uiteindelijk toch stopt vraagt hij wat er eigenlijk aan de hand is, zo is op beelden te zien.

De Britse zangers Ellie Goulding was getuige van het incident afgelopen maandag, waarbij niemand gewond raakte. Op de beelden is te zien hoe ze naar de man in de auto toegaat om te vragen hoe het met hem gaat. „Ik kan niet geloven dat het eerste instinct van de andere automobilisten is om het hele incident te filmen en de arme geshockeerde chauffeur uit te schelden en niet eens te kijken of de andere oké is”, schrijft de zangeres op Instagram.

Video: Zangeres Ellie Goulding is getuige van bizar ongeluk met vrachtwagen
Video: Zangeres Ellie Goulding is getuige van bizar ongeluk met vrachtwagen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen