Derde seizoen Chateau Meiland nog niet zeker

Print
Derde seizoen Chateau Meiland nog niet zeker

Martien Meiland met dochter Maxime en kleindochter Claire. Afbeelding: ANP

Er is nog geen beslissing genomen over een nieuw seizoen van Chateau Meiland, het SBS 6-programma waarmee de familie Meiland dit jaar de Gouden Televizier-Ring won. Voorlopig ligt de focus op de kerstuitzendingen van de Meilandjes, zo laat producent Talpa weten.

De eerste aflevering van Kerst op Chateau Meiland, waarin het gezin hun chateau Marillaux in de kerstsferen brengt, ging maandag met 1,1 miljoen kijkers uit de startblokken. Dinsdag en op 23 en 24 december zitten de kerstuitzendingen erop.

Lees ook: Flikkerlichtjes en ‘takkenzooi’, kerst is nog ver weg op Chateau Meiland

Op 30 december volgt de oudejaarsspecial Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland. ,,Voorlopig is de familie dus nog volop te zien bij ons en zodra er iets over plannen in 2020 te melden is, dan laten we dit vanuit SBS6 weten’’, reageert een woordvoerster van Talpa.

Als het aan pater familias Martien Meiland ligt, komt de derde reeks er. ,,Het is niet zo dat John de Mol ons hierover belt’’, gaf hij maandagavond toe in Pauw. ,,Maar ik denk dat het wel komt. Het móet toch wel?’’ Voorlopig doen de Meilandjes ‘hun ding’. ,,Het is hartstikke leuk om succes te hebben. We genieten daarvan. Ik vind het enig om in Nederland fans te ontmoeten. We horen overal: ‘Wijnen, wijnen!’. En als het volgend jaar over is, is het ook prima, want dan gaat het leven gewoon door. Zo is het toch?’’