Valkenburg koopt zich in bij toeristisch blad ‘Heuvelland Magazine’, initiatief Lijn 50-gemeenten

Print
Valkenburg koopt zich in bij toeristisch blad ‘Heuvelland Magazine’, initiatief Lijn 50-gemeenten

Het Heuvelland Magazine. Afbeelding: Visit Zuid-Limburg

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem -

Valkenburg koopt zich in bij het Heuvelland Magazine, een toeristisch blad met verhalen over Zuid-Limburg.

Het blad is twee jaar geleden gelanceerd door de toenmalige VVV, die inmiddels is omgedoopt tot Visit Zuid-Limburg. Het is een initiatief van de drie Lijn 50-gemeenten: Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

Het college van B en W wil ook Valkenburg een prominente plek geven in het blad, dat gratis wordt verspreid onder toeristen die in het Heuvelland verblijven. Daarvoor trekt het college eenmalig een bedrag van vijfduizend euro uit.

Met aantrekkelijke verhalen wil Visit Zuid-Limburg toeristen informeren over alles wat in het Heuvelland te beleven is. Het blad wordt uitgegeven op glanzend papier, zodat mensen het bewaren en later nog eens doorbladeren.

De eerste editie van het Heuvelland Magazine is twee jaar geleden gelanceerd tijdens een bijeenkomst in Cottessen. Het wordt regelmatig vernieuwd en bijgewerkt.