Film over gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum te zien

Print
Film over gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum te zien

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is al een heel eind gevorderd. Afbeelding: Johan Roerink

Wanssum / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is ruim twee jaar aan de gang. Sinds de start in 2017 zijn er steeds filmpjes gemaakt. Samen laten ze zien hoezeer het gebied al veranderd is.

Hoewel de werkzaamheden nog dik een jaar zullen duren, wil het projectbureau Ooijen-Wanssum tijdens een drietal filmavonden laten zien wat er in twee jaar tijd allemaal gedaan is. De toegang is gratis en één filmavond zit al vol.

Er zijn nog plaatsen voor de filmavonden op 8 januari in Blitterswijck en op 14 januari in Broekhuizen. Aanmelden kan via info@ooijen-wanssum.nl onder vermelding van naam, aantal personen en plaats waar u de film wil bekijken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen