Reuver

BAM gaat 300 woningen bouwen voor WoonGoed 2-Duizend in Noord- en Midden-Limburg

Print
BAM gaat 300 woningen bouwen voor WoonGoed 2-Duizend in Noord- en Midden-Limburg

Directeur Zuid-Nederland van BAM Wonen Frans Fonteijn (links) met Harrie Oosterlee (rechts), de directeur van WoonGoed 2-Duizend. Afbeelding: WoonGoed 2-Duizend

Woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend heeft een contract getekend met bouwbedrijf BAM Wonen. Het beursgenoteerde BAM gaat de komende vijf jaar driehonderd nieuwbouwwoningen bouwen, met name in de gemeenten Beesel en Echt-Susteren.

In een schriftelijke verklaring geeft de woningcorporatie aan dat het met name de bouw betreft van woningen voor groepen die nu moeilijk aan een woning komen. Daarbij gaat het onder meer om starters, senioren en mensen met een lager inkomen.

WoonGoed2-Duizend en BAM denken met de samenwerking beter in te kunnen spelen op de behoefte vanuit de markt. „Door niet opnieuw het wiel uit te vinden, maar alle kennis en ervaring vanuit de bestaande woningconcepten en eerder gerealiseerde plannen als vertrekpunt te gebruiken bij nieuwe ontwikkelingen, kunnen we makkelijker inzetten op duurzaam, betaalbaar en comfortabel wonen”, stelt Frans Fonteijn, directeur van Zuid-Nederland bij BAM Wonen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee