Ziyech eindelijk herenigd met jonge veldbestormer

Print
Ziyech eindelijk herenigd met jonge veldbestormer

Hakim Ziyech met zijn jonge Franse fan. Afbeelding: AD/Instagram Hakim Ziyech

Hakim Ziyech heeft eindelijk de jongen gevonden die vorige maand in Lille het veld op rende om hem een knuffel te geven.

De Ajacied wilde de jonge Fransman graag weer ontmoeten, omdat hij na de gewonnen Champions Leaguewedstrijd tegen Lille (0-2) z’n shirt aan de verkeerde persoon mee had gegeven.

Ziyech dacht dat het de vader was van de jeugdige fan, maar dat bleek niet zo te zijn. Enkele uren na de wedstrijd werd het shirt van Ziyech voor veel geld te koop aangeboden op eBay.

Lees ook: Ziyech start zoektocht naar jonge fan uit Lille

De Marokkaanse spelmaker van Ajax deed vervolgens een oproep via zijn sociale media om in contact te komen met de jongen en diens familie. Met succes, zo bleek zaterdag. Ziyech publiceerde een foto van z’n ontmoeting met de jongen met de grote krullenbos, die zelf ook op Instagram uitgebreid verslag deed van z’n bezoekje aan Amsterdam.

De twee ontmoetten elkaar in het Conservatorium Hotel in Oud-Zuid, in de buurt van het Museumplein waar Ajax enkele maanden geleden de winst van de ‘dubbel’ vierde. “Hij is er!”, zei Ziyech in een kort filmpje, terwijl hij de jonge voetbalfan omhelst.

Ziyech eindelijk herenigd met jonge veldbestormer
Op het veld in Lille. Foto: AD/BSR Agency