Traumaheli landt op A2 na zwaar ongeval: vrouw met ernstige verwondingen naar ziekenhuis

Print

Video: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Op de A2 bij Weert is zondagavond een zwaar ongeluk gebeurd. Een vrouw raakte daarbij ernstig gewond.

In de rijrichting van Eindhoven naar Weert ter hoogte van de afrit Wildenberg botsten even voor middernacht twee auto’s tegen elkaar. Door de hevige klap raakte nog een derde auto betrokken bij het ongeval.

Bij het ongeval raakte een vrouw zwaargewond. De brandweer moest een deur wegknippen zodat het slachtoffer veilig uit het wrak kon worden gehaald. Een traumahelikopter landde op de snelweg, waarna een trauma-arts medische bijstand bood aan het ambulancepersoneel. De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Gevlucht

De bestuurder van de andere auto sloeg op de vlucht na het ongeval, meldt WeertdeGekste. De politie heeft met meerdere eenheden gezocht in de omgeving van de Wildenberg, maar niemand meer aangetroffen.

Een derde voertuig, met daarin twee inzittenden, raakte betrokken bij het ongeval nadat de twee andere auto’s tegen elkaar waren gebotst. Het oudere echtpaar kwam met de schrik vrij. Hun auto heeft wel flinke blikschade opgelopen.

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De snelweg is een aantal uren afgesloten geweest. Het verkeer werd in de tussentijd via Budel en Maarheeze omgeleid.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen