Indoor springkussenfestival in sporthal Stramproy

Print
Indoor springkussenfestival in sporthal Stramproy

Drie dagen overdekt speelvertier in de kerstvakantie. Afbeelding: Theo van de Winkel

Stramproy -

Sporthal De Grenslibel in Stramproy biedt in de tweede week van de kerstvakantie onderdak aan het indoor springkussenfestival Springland.

Op 2, 3 en 4 januari kunnen kinderen tot twaalf jaar zich uitleven op springkussens in alle vormen en maten. Het festival beleefde eerder twee geslaagde edities onder de noemer Bouncing Boulevard, vernoemd naar de evenementenlocatie op bedrijventerrein Weerter Boulevard. De verhuizing naar de sporthal van Stramproy was voor de organisatoren Ambiance Events en Bas Attractieverhuur aanleiding om een nieuwe naam te bedenken.

Springland duurt elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Hoewel er in de omgeving van de sporthal aan de Burgemeester Smeijersweg ruime parkeergelegenheid is, wordt bezoekers die dichtbij wonen gevraagd te voet of met de fiets te komen. In de hal is het niet toegestaan om zelf meegebrachte drank en etenswaren te nuttigen. Er zijn terrassen met beperkte horeca ingericht.

De entree bedraagt 4 euro. Bezoekers die zich voor 11.00 uur aan de kassa melden, krijgen een euro korting. Meer informatie staat op www.springlandfestival.nl.