Koper van illegaal vuurwerk met mes bedreigd en beroofd

© Getty Images/EyeEm

Een man die illegaal vuurwerk wilde kopen in Blerick is op eerste kerstdag beroofd van 1900 euro.

Redactie

Op het moment dat de deal zou plaatsvinden, bedreigde de verkoper hem met een mes en beroofde hem van ruim 1900 euro. Van de verkoper ontbreekt elk spoor.

De verkoop zou woensdag rond het middaguur plaatsvinden. Een 34-jarige man uit Veldhoven kwam met zijn auto naar Blerick om het vuurwerk te kopen. Het slachtoffer trof de verkoper in Blerick en de man stapte bij hem in de auto. In plaats van vuurwerk te leveren, bedreigde de verkoper het slachtoffer met een mes en beroofde hem van 1900 euro die hij bij zich had. De verdachte vluchtte vervolgens te voet.

De politie heeft direct na de beroving een burgernetbericht verstuurd en is gestart met een buurtonderzoek. De verdachte is nog niet gepakt. De politie is op zoek naar mensen die rond het middaguur iets gezien hebben in de buurt van de Gosewijnstraat. De verkoper droeg een rood-zwart trainingspak en een zwarte jas met een witgrijze bontkraag.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee