Derde gewapende overval in enkele dagen tijd in regio Venlo

Gewapende overval op supermarkt.

Gewapende overval op supermarkt. © Track’88

Voor de derde keer in enkele dagen tijd heeft in de regio Venlo een gewapende overval plaatsgevonden.

Redactie

Tweede kerstdag kreeg de supermarkt aan het Laurentiusplein in Blerick rond vijf uur bezoek van een gewapende overvaller. Een persoon met masker dreigde met een vuurwapen en eiste geld. De dader is met een onbekende buit te voet in de richting van de Maas gevlucht. Bij de overval raakte niemand gewond.

Er werd een burgernetactie opgestart waarin gesproken wordt over een man van ca 1.60 meter met donker krullend haar. Hij droeg tijdens de overval een zwarte trainingsbroek met witte strepen en een groene hoody.

Kerstavond

In Venlo werd op kerstavond een vrouw op straat door een gewapende persoon overvallen. De dader sloeg tegen zes uur toe op de Vinckenhofstraat. Na de overval sloeg hij te voet op de vlucht. olgens een bericht op Burgernet gaat het om een Engels sprekende man met een smal postuur.

Twee personen hebben in de nacht van zaterdag op zondag rond half één een man in zijn woning aan de Sloot in Venlo overvallen. De man werd bedreigd met een vuurwapen. De overvallers gingen er met een geldbedrag vandoor. Het slachtoffer kon zelf de politie waarschuwen nadat hij was bedreigd met een vuurwapen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee