Bergwijn looft 10.000 euro uit na inbraak

Steven Bergwijn.

Steven Bergwijn. © BSR Agency

Steven Bergwijn heeft een vervelende kerst. De aanvaller van PSV werd op eerste kerstdag het slachtoffer van een inbraak in zijn woning in Eindhoven. Bergwijn looft 10.000 euro uit voor de tip die leidt tot de vangst van de inbrekers.

Roel Frissen

,,Er is gisteren ingebroken bij me in Eindhoven”, schrijft de international van het Nederlands elftal in een Instagram-story. ,,Wie daders brengt of gouden tip krijgt 10k.”

Het zijn sowieso vervelende tijden voor de 22-jarige PSV’er. Bergwijn beleefde met zijn Eindhovense club een teleurstellende eerste seizoenshelft. PSV werd uitgeschakeld in de Europa League en staat in de eredivisie al tien punten achter op Ajax. Het leidde tot het ontslag van trainer Mark van Bommel. PSV begon slecht te presteren toen Bergwijn en zijn aanvalsmaatje Donyell Malen vrijwel gelijktijdig geblesseerd raakten.

Bergwijn is inmiddels weer fit, maar ook hij kon de negatieve serie niet doorbreken. De nummer 10 van PSV tekende voor de winterstop voor vijf doelpunten en tien assists in de eredivisie.

Beluister hier de nieuwste aflevering van de voetbalpodcast van De Limburger:

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee