Podcast: Jordy (19) uit Landgraaf gaf zijn zus een zoen en tien minuten later was hij dood

Print

Project 46 - #30 Jordy van Werven. Video: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Jordy van Werven (slachtoffer 30) uit Landgraaf had net zijn zus gedag gekust, als hij op 2 september 2018 om 03.16 uur met zijn auto over de kop slaat. Zijn vriend die naast hem zit, wordt uit de wagen geslingerd, maar overleeft. Jordy (19) sterft ter plekke. De T-shirts met zijn geur er nog aan, bieden moeder Erica en zus Rachel nu troost.

Over dit project

Podcast: Jordy (19) uit Landgraaf gaf zijn zus een zoen en tien minuten later was hij dood
Rik van Hulst en Judith Janssen

Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg, waar vorig jaar 46 mensen om het leven kwamen. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

>Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen