Wandelen door De Grote Peel, een sportief begin van het nieuwe jaar

Print
Wandelen door De Grote Peel, een sportief begin van het nieuwe jaar

Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën / Staatsbosbeheer

Ospel -

Meer bewegen, een goed voornemen van velen. Wie het nieuwe jaar sportief wil beginnen kan deelnemen aan de speuren naar sporentocht op donderdag 2 en vrijdag 3 januari, of de ‘groene voornemenswandeling’ door Nationaal Park De Grote Peel op zondag 5 januari. Alle activiteiten starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Tijdens de speuren naar sporentocht gaan deelnemers samen met een Peelgids op zoek naar diersporen in de natuur. Na afloop van de excursie kunnen kinderen een braakbal uitpluizen. De speuren naar sporentocht start op 2 en 3 januari om 14.00 uur bij de balie van De Pelen. De route is 2,5 kilometer en de activiteit duurt, inclusief pluizen, twee uur. Deelname kost 6 euro voor volwassenen en 4 euro per kind. Klik hier om aan te melden.

De groene voornemenswandeling in Nationaal Park De Groote Peel start op 5 januari om 11.00 uur. De route is 8 kilometer lang en duurt ongeveer 2,5 uur. Deelname kost 9 euro per persoon inclusief een drankje na afloop. Klik hier om te reserveren.