Showbizz-rubriek

Bekende Limburgers zijn klaar voor het nieuwe jaar

Print
Bekende Limburgers zijn klaar voor het nieuwe jaar

Hadewych + muts + gezin. Afbeelding: Instagram/Hadewych Minis

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Het zoontje van transgenderkoppel Louisa en Rowan uit Steyl blaast twee kaarsjes uit. Op zijn verjaardag geeft Mikai een dansje weg waar je u tegen zegt!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mikai geeft ook ff een privé dansje weg op zijn verjaardag

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) op

De Venlose Hollywoodactrice Lotte Verbeek knapt op van een wandeling in de natuur. Via haar social media laat ze weten dat ze een ‘rotmaand’ achter de rug heeft. Vandaar een wandeling door het Londense Hyde Park.

Vlogger Peter Nauts uit Brunssum heeft weer een hilarische video op zijn social mediakanalen geplaatst. Rijdend in een auto is hij op zoek naar glasbakken waar hij zijn ‘bewijs’ van de feestdagen in kan dumpen. Ben jij ook zó erg?

Een zoete foto van Ajacied Perr Schuurs uit Nieuwstadt en zijn vriendin Roos. Het koppel is in de stad van de liefde en de romantiek spat er vanaf!

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Perr Schuurs (@perr_schuurs) op

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert is klaar voor het nieuwe jaar. Ze komt met een wijze tip.

Ook voor de Weertse zanger en acteur Matheu Hinzen mag het al 2020 zijn. ‘Ik kan niet wachten’, zegt hij op Facebook.

Jon van Eerd plaatste een persoonlijk verhaal op Facebook, waarin hij terugkijkt op 2019 en vooruit op 2020. De Maastrichtse musicalster houdt ook zichzelf een spiegel voor.

Terugkijken, ook Chantal Janzen doet dat, maar in iets korter bestek dan Jon.

Actrice Hadewych Minis deelt op Instagram haar favoriete foto van het voorbije jaar.

Voor wielrenner Wout Poels is nu het moment om een terugblik te plaatsen op Instagram. De Blitterswijckenaar vertrekt bij Team Ineos en bedankt zijn ploeg voor de geweldige vijf jaren. ‘Dank aan alle medewerkers, renners en fans die deze jaren bij mij zijn geweest. Voor mij is het tijd om verder te gaan. Voor nu zeg ik dag, maar we zullen elkaar zeker weer op de weg zien!’, schrijft hij.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen