Politie

‘Schoten’ gehoord in buitengebied Susteren

Print
‘Schoten’ gehoord in buitengebied Susteren

Bij de politie is gemeld dat er bij Susteren vanuit een auto zou zijn geschoten. Afbeelding: ANP XTRA

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De politie heeft maandagavond een melding ontvangen dat er in de buurt van Susteren zou zijn geschoten vanuit een rijdende auto.

In eerste instantie meldde de politie dat er sprake was van een schietpartij. Een woordvoerster licht even later toe dat dit „een groot woord” is voor wat er op dit moment over de situatie bekend is.

Vuurwerk

Er is maandagavond een melding binnengekomen van iemand die meent schoten gehoord te hebben uit een auto op de Pissummerweg, in het buitengebied bij Susteren. De politiewoordvoerster sluit niet uit dat er geschoten is, maar suggereert dat de knallen ook door vuurwerk kunnen zijn veroorzaakt. Op de plek waar de ‘schoten’ gehoord zijn, wordt onderzoek gedaan. Daaruit moet blijken of er al dan niet sprake is van een misdrijf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen