Theater-Estafette-Dagen door Jeugdtheater Landgraaf

Een musicalgroep van Jeugdtheater Landgraaf in actie. © JHP Boerdijk/Jeugdtheater Landgraaf

Jeugdtheaterschool Landgraaf presenteert de Theater-Dagen-Estafette in Theater Landgraaf van vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari en vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari.

Redactie

Twee keer per seizoen geven de leerlingen een presentatie waarin het geleerde zichtbaar gemaakt wordt. Voor veel nieuwe leden is de theater-estafette in januari het eerste presentatiemoment uit hun theatercarrière.

Tijdens de theater-estafette treden elke dag drie les- of musicalgroepen van de jeugdtheaterschool voor het voetlicht. Meer informatie staat op website van Theater Landgraaf.

De estafette begint op vrijdagen en zaterdagen om 19.00 uur en op zondagen om 14.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. De voorstellingen zijn geschikt voor publiek vanaf 6 jaar. Theater Landgraaf ligt aan de Kerkberg 4 in Landgraaf-Waubach. Voor reserveren: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Jeugdtheaterschool

Bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf is een heel traject uitgezet voor kinderen en jongeren tot 21 jaar die zich willen ontwikkelen op toneel- en musicalgebied.

Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl