Harry Potter-acteur Rupert Grint duikt op in de Efteling

Bezoekers van de Efteling keken dinsdag raar op toen ze de Britse acteur Rupert Grint (31) in het park zagen rondlopen. De komst van Grint, het meest bekend van zijn rol als Ron Wemel in de Harry Potter-films, was niet aangekondigd, zo laat een woordvoerster van het attractiepark in Kaatsheuvel weten.

Suzanne Borgdorff

De Efteling kan bevestigen dat Grint er daadwerkelijk was, maar er zijn geen details over zijn bezoek aan het park bekend. ,,Voor ons is het hartstikke leuk dat hij hier was. We zagen dat hij het niet erg vond om met fans op de foto te gaan.’’

Grint liet zich onder anderen vastleggen met fan Francy, die haar Harry Potter-sjaal uit de kast griste en zich naar het park snelde. Haar vriend Jeroen zette de foto vervolgens op Twitter.

Of Grint op oudejaarsdag alleen naar de Efteling, dat 365 dagen per jaar open is, kwam of met vrienden was en of hij mogelijk in het Efteling Hotel verblijft, is niet bekend. Woensdag is hij nog niet gespot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.