In deze plaats is de Postcodekanjer van ruim 50 miljoen euro gevallen

Print
In deze plaats is de Postcodekanjer van ruim 50 miljoen euro gevallen

De hoofdprijs viel vorig jaar in Glimmen. Afbeelding: ANP

De Postcodekanjer is gevallen in de Noord-Hollandse Nieuw-Vennep. Dat heeft de Nationale Postcode Loterij woensdagavond bekendgemaakt. Bewoners die 2151 BZ als postcode hebben, mogen samen een bedrag van 54,7 miljoen euro verdelen.

Wie 2020 beginnen als (multi) miljonairs is nog niet duidelijk. Vorig jaar werd de prijzenpot verdeeld in Glimmen (Groningen).

De postcodeprijs wordt verdeeld op basis van zogenoemde ‘kanjerpunten’. De helft (27,35 miljoen euro) wordt verdeeld in de winnende postcode en het andere deel in de omliggende wijk. Hoeveel mensen er wonen in het gebied met de winnende postcode, wordt later bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen