Rámon Verkoeijen tijdelijk weg bij 3FM, ‘radiomaatje’ Timur Perlin valt in: ‘De reden is klote’

Print
Rámon Verkoeijen tijdelijk weg bij 3FM, ‘radiomaatje’ Timur Perlin valt in: ‘De reden is klote’

Rámon Verkoeijen. Afbeelding: Jean-Pierre Jans

/ Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Timur Perlin komt vanaf volgende week maandag tijdelijk terug op de radiozender NPO 3FM. Hij valt voorlopig in de middagshow Mark + Rámon in voor Rámon Verkoeijen, die vanwege privéomstandigheden thuiszit.

Wanneer Rámon zal terugkeren bij zijn show, is nog niet bekend. ,,Mijn oude radiomaatje Rámon vroeg me om even bij te springen en de komende tijd zijn plek in te vullen naast Mark. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De reden is klote, maar ik duik met veel plezier weer eens de studio van 3FM in,” liet Timur weten. Samen met de Venrayse dj Verkoeijen maakte hij van 2009 tot en met 2015 Open Radio met Timur en Rámon op 3FM.

Lees ook: Rámon Verkoeijen voorlopig niet op 3FM na overlijden moeder

Timur is samen met Mark van der Molen te horen op werkdagen tussen 16.00 en 18.00 uur. In de weekenden blijft hij gewoon de Timur Timur Show tussen 9 en 12 presenteren op NPO Radio 2.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee