Groot Limburgs Buuttekampioenschap exclusief te zien bij De Limburger

Zeven buuttereedners doen vrijdag 10 januari in de Oranjerie in Roermond een gooi naar de titel Groot Limburgs Buuttekampioen 2020. De Limburger is er wederom bij en zendt ‘s avonds LIVE de prijsuitreiking uit op haar Facebook-pagina en haar website. Vanaf zondag 12 januari kun je op delimburger.nl en binnen de DL nieuwsapp exclusief de officiële samenvatting zien van de finale met alle hoogtepunten.

Redactie

Maar er is nog méér…..!

Donderdag 9 januari - Voorbeschouwing

In de krant en op onze website worden alle 7 finalisten uitgelicht. Wat is de historie van de buuttereedner en met welke buut verschijnt hij dit jaar in de ton?

Vrijdag 10 januari - De finale

De grote dag! We gaan in Roermond de straat op om meningen te peilen over het buuttekampioenschap. Deze video is te bekijken via onze website en nieuwsapp.

Vrijdag 10 januari - Livestream

Als de laatste buuttereedner de ton heeft beklommen en de slotact heeft opgetreden, is De Limburger erbij om de altijd spannende prijsuitreiking uit te zenden. De verwachting is dat dit rond 23.00 plaats zal vinden. Volg het LIVE op onze Facebook-pagina, de site of nieuwsapp.

Zaterdag 11 januari - Eerste reactie winnaar

Nadat de prijsuitreiking is geweest, zijn we er als de kippen bij om de winnaar voor de camera te laten verschijnen. Zijn eerste reactie kun je in de nacht van vrijdag op zaterdag online bekijken.

Zondag 12 januari - Officiële samenvatting

Om klokslag 11:11 uur publiceren we de officiële samenvatting van het Groot Limburgse Buuttekampioenschap 2020. Dit beeldverslag zal ongeveer een half uur duren en bevat de leukste momenten van alle finalisten. Te zien op de site en binnen de nieuwsapp.

Maandag 13 januari - Interview winnaar

Wat is de kracht van de winnende buut en hoe voelt de winnaar zich? Dat zijn de grote vragen die beantwoord worden in een uitgebreid interview in de krant en online.

Wil je niets missen?

Meld je dan snel aan voor onze Vastelaovend nieuwsbrief!

Bekijk hier de samenvatting van vorig jaar