Dier van de week

Dier van de week: Lola

Print
Dier van de week: Lola

Lola. Afbeelding: Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Reuver / Beesel / Afferden / Siebengewald -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week: Lola, een Duitse dog puberpup teefje van circa 6 maanden oud.

„Lola is zwart met een witte borst, binnengekomen als zwerver vanuit Well. We hebben helaas nooit een melding gekregen van haar baasje. Ze was raar maar waar ook niet gechipt, dus contact zoeken is onmogelijk!”

Leukste kenmerk?

„Lola is een ‘mega blij ei’, een spring in ‘t veld en heel vrij in de omgang naar mens en dier.”

Wat is haar favoriete bezigheid?

„Ze is helemaal in haar nopjes op de speelweide, ze is erg energie vol en sociaal naar soortgenootjes, hiervan geniet ze volop!”

Heeft zij minpuntjes?

„Ze lijkt nog weinig basisvaardigheden te hebben. Ze is ontzettend lomp en begrijpt nog niet dat ze te groot is om zich zo te gedragen, een cursus zou haar dus niet misstaan.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zijn op zoek naar liefhebbers van dit ras, en ervaring met dit type hond, zo weten we zeker dat Lola een fijne wel opgevoede familiehond word. We zoeken dan ook een plek met voldoende tijd, ruimte en ervaring voor dit geweldige ras.”

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze knappe pup? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2 in Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Voor meer dieren zie www.smakterheide.nl

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800 / Dierenthuiszorg: tel. 06-54285764.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →