Paul Arends draagt voor de 25e keer het kruis bij bedevaart Landgraaf-Wittem

Print
Paul Arends draagt voor de 25e keer het kruis bij bedevaart Landgraaf-Wittem

Paul Arends met het kruisbeeld. Afbeelding: Rob Oostwegel

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre -

Voor de 25e keer droeg Paul Arends uit Heerlen het kruis tijdens de jaarlijkse voetbedevaart van Landgraaf en Kerkrade naar Wittem. Dat hij dit jubileum volmaakte is niet vanzelfsprekend.

Vorig jaar werd Arends na aankomst van de bedevaart in Wittem getroffen door een hartaanval. Daarvan herstelde hij, maar een hele bedevaart het kruis dragen zit er voor hem niet meer in. Daarom droeg hij het kruis het eerste deel van de route, waarna hij zaterdagochtend vroeg op de Heerlerbaan het kruis overdroeg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen