Verwarde vrouw verstopt zich in plafond politiebureau

© Facebook politie Nijmegen

De politie van team Nijmegen-Zuid heeft zaterdagochtend een verwarde vrouw teruggevonden op een wel heel bijzondere plek: in het plafond van het politiebureau.

Tom Hessels

Agenten werden in de ochtend aangesproken voor een Hongaarse vrouw. Omdat zij een verwarde indruk maakte hebben agenten de vrouw meegenomen naar het politiebureau. Daar schakelden agenten een arts in, alleen zag de dame in kwestie dat niet zitten.

,,Nadat de Hongaarse hoorde dat er een arts zou komen, ging ze even naar het toilet,” zo valt te lezen op de Facebookpagina van de Nijmeegse politie. Toen de vrouw na enkele minuten nog niet was teruggekeerd maakten agenten zich zorgen.

Toilet leeg

,,We keken op het toilet en zagen dat het toilet leeg was”, schrijven de agenten op Facebook. Gezien geen van de dienders de vrouw had zien vertrekken én het politiebureau was afgesloten, kon de dame in kwestie niet weg zijn.

Een zoektocht van de agenten leverde uiteindelijk de verstopplaats van de vrouw op: bovenop het systeemplafond van de toiletruimte.

De enigszins verbaasde agenten hebben de vrouw uiteindelijk naar beneden geholpen, waarna de vrouw alsnog door een arts kon worden onderzocht. ,,Met ons beroep weet je aan het begin van de dienst nooit wat je gaat meemaken, maar dit hadden we zeker niet kunnen voorspellen,” besluiten de agenten hun post.