Scholieren naar huis: verwarming op school Horn kapot

Print
Scholieren naar huis: verwarming op school Horn kapot

Leerlingen hoeven maandag niet in een koude school te blijven. Afbeelding: Facebook St. Ursula

Horn -

Alle 1300 leerlingen van Sint Ursula in Horn zijn maandagochtend naar huis gestuurd. De verwarming in de hele school was kapot.

Hoewel meteen de monteurs werden opgetrommeld, bleek het euvel niet meteen verholpen te zijn. „De leerlingen zouden sowieso om half één al vrij zijn vanwege een vergadering vanmiddag”, vertelt teamleider Ted Hoeijmakers. „Maar we krijgen de verwarming niet zo snel gemaakt. Het is zo koud in het gebouw dat de kinderen de jas aan mochten houden tijdens de les. We hebben alle voor- en nadelen afgewogen en besloten iedereen naar huis te sturen.” De ouders zijn per mail op de hoogte gesteld van het probleem. In de loop van de middag was het probleem opgelost, vanaf dinsdag kunnen de leerlingen gewoon weer naar school.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen