Quiz over burgerparticipatie in Beekdaelen

Print
Quiz over burgerparticipatie in Beekdaelen

Afbeelding: Pix4Profs / Joris Knapen

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Wat kunnen inwoners van Beekdaelen (nog meer) doen voor anderen?

Dat onderzoekt de fusiegemeente, soms op een onorthodoxe manier. Bijvoorbeeld via een quiz. Vrijdagavond kunnen bewoners door vragen te beantwoorden meer zicht geven op hoe ze denken over leefbaarheid en burgerinitiatieven.

Er kunnen maximaal honderd mensen meedoen aan de bijeenkomst. Die start om 19.30 uur in De Dobbelsteyn, Kerkstraat 23 in Doenrade en wordt mede georganiseerd door Quizzzit, een organisator van pubquizzen uit het Brabantse Esch.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen