Inloopbijeenkomst wegverbreding A2

Print
Inloopbijeenkomst wegverbreding A2

Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Roosteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout -

Er wordt dinsdag 14 januari een informatieavond gehouden door Rijkswaterstaat over de wegverbreding van de A2 tussen Het Vonderen en Kerensheide.

Over een lengte van 18 kilometer wordt de A2 met een extra rijstrook verbreed. Viaducten over de weg worden waar nodig vervangen, langs de weg verschijnt een Parkway en er komen drie grote faunapassages.

De informatieavond wordt gehouden tussen 18.00 en 20.30 uur in de Roosterhoeve in Roosteren aan de Hoekstraat 29. Rijkswaterstaat, Arcadis en leden van het Buurtenplatform informeren tijdens de inloopbijeenkomst geïnteresseerden over het Tracébesluit, de bijbehorende onderzoeken, het wegontwerp, landschappelijke inpassing en (geluid)maatregelen. Tevens kunnen er vragen worden gesteld.

Meer informatie over de verbreding van de A2 is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen