Thornse vrijwilligster gaat Indiase kinderen inenten tegen polio

Print
Thornse vrijwilligster gaat Indiase kinderen inenten tegen polio

Dominique van Goch neemt 250 knuffels mee naar India, gesponsord door Jumbo Heerschap. Afbeelding: Jumbo Heerschap

Thorn / Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem -

Dominique van Goch uit Thorn vertrekt op 15 januari als vrijwilligster naar India waar ze kinderen gaat inenten tegen polio.

Van Goch gaat namens jongerenorganisatie Rotaract Midden-Limburg aan de slag in de stad Moradabad. In tweeëneenhalve week wil ze zo’n 250 kinderen behandelen met een vaccin tegen de gevreesde ziekte. Daarnaast zal ze voorlichting geven.

De Thornse is voorzitter van Rotaract Midden-Limburg, een club voor studenten en young professionals tussen 18 en 30 jaar die een zinvolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij en zich daarbij vooral richten op mensen die het minder getroffen hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen