Wandeling voor mantelzorgers van mensen met dementie in Roggel

Print
Wandeling voor mantelzorgers van mensen met dementie in Roggel

Elke maand trekken de mantelzorgers er samen op uit. Afbeelding: Synthese

Roggel -

De parkeerplaats van café Goede in Roggel is vrijdag 24 januari vertrekpunt van een wandeling voor mantelzorgers van mensen met dementie.

Eens per maand wordt er afwisselend op woensdag en vrijdag gewandeld vanuit wisselende startlocaties in de gemeente Leudal. De wandelingen zijn een gezamenlijk initiatief van Vrijwilligerszorg Proteion Welzijn, Alzheimercafé Leudal en Steunpunt mantelzorg Leudal. De start is om 10.30 uur, na terugkomst kan er worden nagepraat met koffie in café Goede. Info en opgave bij Maria van der Ven, mariavanderven47@gmail.com of 0475-592220.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen